Over ons

Op 11 november 2011 is Geurts Civiele Techniek opgericht. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de civiele techniek bij een werkgever, was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik mijn eigen bedrijf gestart.

Vanuit mijn jeugd ben ik al vaak betrokken geweest bij de wegenbouw. Mijn familie werkte in de bouw en tijdens vakanties mochten wij vaak mee om van de werken te genieten. Op jonge leeftijd wilde ik in de voetsporen van mijn opa treden. Als hoofduitvoerder was hij werkzaam en dat leek mij een geweldige baan. Na de middelbare school ben ik de opleiding gaan volgen in de weg- en waterbouw. Sinds 1980 ben ik werkzaam in de civiele techniek.
De laatste jaren ben ik door diverse opdrachtgevers ingehuurd en de periode van samenwerking is minimaal vijf jaar. Uit deze lange samenwerking klinkt vertrouwen van mijn opdrachtgevers. Na de start van mijn bedrijf heb ik vanuit bestaande relaties diverse werkzaamheden verricht.

Als bedrijf wil ik zorgen dat de opdrachtgever zonder zorgen en twijfels het werk uit handen kan geven. Door jarenlange ervaring bij aannemers en opdrachtgevers in de civiele techniek heb ik vele soorten werkzaamheden uitgevoerd. De kwaliteit van het werk en de omgeving zijn twee belangrijke zaken binnen de voorbereiding en uitvoering van een civiel werk.